Despre IasiBike

In cazul in care esti pasionat de ciclism sau pur si simplu ai o bicicleta si iti place sa te plimbi cu ea, fie ca iti place asfaltul sau mersul prin padure, urcarea dealurilor sau coborarile abrupte, comunitatea IasiBike te invita alaturi de noi la iesirile zilnice unde cu siguranta vei gasi colegi de pedala, vei putea afla locuri nebanuite si perfecte pentru o bicicleta, si vei deveni parte din comunitatea noastra activa si implicata in tot ce tine de cele doua roti.

Vei putea obtine sfaturi practice, vei vedea o gramada de biciclete, fiecare mai frumoasa decat cealalta si vei gasi o comunitate unita de pasiunea pentru pedalat.

Daca vrei sa te alaturi, intra pur si simplu pe forum si afla din topicul Iesirilor zilnice (Propuneri de Ture -> Trasee Scurte -> Iesiri Zilnice) sau Iesirile de weekend (Propuneri de Ture -> Trasee Scurte -> Weekend) cand este iesirea deja propusa. Daca nu gasesti nici una pentru urmatoarea perioada, poti pur si simplu propune o noua intalnire specificand clar locul (ex. Palatul culturii) si ora precisa, fara intervale. Cel mai probabil unii din membri iti vor raspunde si iti vor confirma prezenta, insa indicat ar fi sa te prenziti oricum pentru intalnirea propusa, deoarece multi membri vin chiar si fara sa confirme. Nu uita sa-ti iei bicicleta si voia buna cu tine!

Probabil ne-ai intalnit deja prin oras la plimbarile noastre dese, ne-ai vazut relaxandu-ne cu bicicleta aproape la un gratar sau la o terasa, si cu siguranta ne-ai observat la masa critica ce uneste toti ciclistii ieseni pentru o plimbare cu bicicletele in ultima vineri a lunii.

Te asteptam indiferent de varsta (suntem elevi, studenti, tatici si chiar bunici!), profesie, gen, bicicleta la oricare din intalnirile noastre pentru a ne cunoaste, si tu vei decide in ce masura vrei sa te implici in aceasta comunitate. Doar impreuna si in numar cat mai mare putem demonstra ca suntem un oras iubitor de biciclete!

Citeste si Regulamentul intern al asociatiei| precum si Statutul IasiBike. Daca vrei sa faci parte din club, poti completa o cerere de adeziune in club ce poate fi mai apoi predata unuia din membrii Consiliului Director al asociatiei.

Vrei sa ne transmiti ceva? Contacteaza-ne!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.