Alearga pentru…

Biciclistii care doresc sa sprijine aceasta actiune umanitara sunt asteptati sambata la Palatul Culturii la ora 10.

Pe data de 19.05.2012 va avea loc în Iaşi un maraton caritabil intitulat „Alerg pentru …”. Continuarea acestei afirmaţii variază în funcţie de dorinţele şi scopurile fiecărui participant, dar pentru organizatori continuarea este Dragoş, un băieţel de 15 ani, elev în clasa a VIII a de la Colegiul Naţional, care a fost recent diagnosticat cu hepatită autoimună şi care necesită de urgenţă un transplant hepatic.

Maratonul va începe sâmbătă dimineaţă la ora 10:00, traseul de alergare al participanţilor fiind următorul: plecarea se va face de la Palatul Culturii şi de acolo se va continua spre str. Palat – Bd. Mangeron – Bd. Tudor Vladimirescu – Tg. Cucu – str. Elena Doamna – Hotel Europa – Anastasie Panu, iar sosirea va fi tot în faţa Palatului Culturii.

Participanţii vor fi sortaţi în trei categorii pe baza vârstei astfel: o grupă de sub 18 ani, una de 18-35 de ani şi una de peste 35 de ani, iar primii trei participanţi care să treacă linia de sosire din fiecare grupă vor primi premii surpriză!

Evenimetul este organizat de Clubul „Rotaract Curtea Domnească” şi este adresat tuturor ieşenilor care vor să încurajeze sănătatea prin sport, să iasă la puţină mişcare, la aer proaspăt şi care vor să ajute un copil prin participarea sau încurajarea acestui maraton.

Taxa de participare va fi de 10 lei, iar toţi banii strânşi îi vor fi donaţi lui Dragoş.

Vă aşteptăm cu drag să punem Iaşiul în mişcare!