Regulamentul Intern al Asociatiei Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike

Toti membrii clubului IasiBike au obligatia sa respecte statutul, regulamentele si hotararile Adunarii Generale si ale Consiliului Director si, de asemenea, conduita corecta si bunul simt pe bicicleta sunt mandatorii.

Membrii clubului si toti participantii la actiunile organizate de IasiBike au obligatia de a respecta reglementarile aplicabile actiunii respective si reglementarile adiacente acestor activitati.

 

Conditii de accedere in clubul IasiBike:

– detinerea unei biciclete;

– pentru persoanele intre 16 si  18 ani, este necesara prezentarea acordului scris al reprezentantului legal;

– completarea solicitarii de adeziune; aceata poate fi downloadata de aici: https://iasibike.ro/cerere-de-adeziune (link-ul se deschide intr-o fereastra/tab nou)

 Consiliul Director decide aprobarea solicitarii de adeziune;

 

Drepturile si obligatiile membrilor IasiBike:

Membri activi:

– participa la concursurile nationale si internationale din partea clubului IasiBike;

– au dreptul de a primi o reducere de 50% din taxa de inscriere la concursurile organizate de IasiBike;

– pot beneficia in mod gratuit de unele facilitati sau produse specifice ciclismului in limita resurselor clublui (ex: stickere, tricouri, piese, reparatii etc.);

– in cadrul adunarii generale, membrii activi au drept de vot;

– beneficiaza de baza materiala de care dispune clubul;

– beneficiaza in mod gratuit de toate serviciile informatice aferente clubului IasiBike (forum, website etc.);

– pot participa la actiunile organizate de IasiBike;

– Au datoria morală de a face tot posibilul pentru a contribui la atingerea obiectivelor Clubului şi de a se implica activ în activităţile acestuia

– au obligatia de a achita cotizatia la inceputul fiecarui trimestru, in suma de 15 lei (5 lei/luna); o intarziere mai mare de 3 luni a platii cotizatiei duce automat la trecerea in categoria membrilor simpatizanti;

 

Membri simpatizanti:

– participa la concursurile nationale si internationale din partea clublui IasiBike;

– beneficiaza in mod gratuit de toate serviciile informatice aferente clubului IasiBike (forum, website etc.);

– pot participa la turele si actiunile organizate de IasiBike;

– au dreptul de a participa la Adunările Ordinare ale Clubului, fara drept de vot.

 

Membri de onoare:

Consiliul director/Adunarea generala poate hotari acrodarea calitatii de membru de onoare persoanelor care au avut contributii deosebite la cresterea prestigiului Clubului.

Membrii de onoare pot participa la adunarile generale ale Clubului, dar fara drept de vot.

 

Conditii in care un membru poate fi exclus din club:

– daca in decurs de un an, un membru al clubului nu participa la evenimentele si actiunile organizate de IasiBike, acesta este exclus automat;

– comiterea unui prejudiciu moral sau de imagine care nu poate fi reparat in conditii normale duce la excluderea membrului fara drept de reinscriere.

– comportament necivilizat sau nerespectarea mediului inconjurator, consumul de droguri sau abuzul de alcool in cadrul activitatilor desfasurate de IasiBike, discriminarile pe baze rasiale, religioase sau sexuale, nerespectarea indrumarilor conducerii clubului, precum si alte activitati imorale, ilegale sau care contravin scopurilor si intereselor clubului IasiBike intra sub atentia conducerii clubului si in cazurile grave, membrii vinovati de aceste actiuni pot fi exclusi din club in urma votului conducerii clubului (Consiliul Director).

 

Prevederile prezentului regulament intern se completeaza cu prevederile din Statutul Clubului de Ciclism si Ecologie IasiBike referitoare la membrii clubului.

Nota: Acest Regulament poate suferi modificari in urma deciziilor Adunarii Generale sau ale Consiliului Director. Membrilor clubului le este recomandata recitirea anuala a regulamentului intern.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.