Roți pe Gheață 2015 – ediția a IV-a – Ciric, Iași

Roți pe Gheață 2015, ediția a IV-a, Iași, Ciric

Deschizătorul concursurilor de mountainbike cross country, unic în România, concursul MTB XC Roți pe Gheață se află la ediția a IV-a și va avea loc pe 14 februarie 2015 în Iași, zona Ciric.

Padurea Ciric din Iasi devine si anul acesta scena primului concurs de MTB cross country din Romania!
Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike invita toti indragostitii de bicicleta pe 14 februarie 2015 la Roți pe Gheață, competitie aflata deja la a IV-a editie.

Concursul se desfășoară pe un singur traseu, urmând ca numărul de ture sa diferențieze categoria de participare. Dupa o porțiune de departajare pe malul lacului concurenții vor efectua turele propriu-zise. O tură are 4,5 km, iar diferența de nivel este de 50 metri/tură.

Taxa de înscriere este unică, în valoare de 40 lei. Înscrierile se fac doar online, folosind formularul de înscriere și vor fi validate în urma achitării taxei de participare.

Startul se va da la ora 11:00, astfel:

  • ora 11:00 Start HOBBY
  • ora 11:01 Start HOBBY Feminin
  • ora 12:00 Start RACE, numai după terminarea concursului la categoriile HOBBY

Premiile vor fi acordate pentru fiecare categorie de participare, pentru locurile 1, 2 si 3 si vor consta in diplome, medalii si produse oferite de sponsori. Premierea va avea loc la scurt timp dupa terminarea cursei.

Cronometrarea este electronică.

Detalii pe https://rpg.iasibike.ro