Donare de sange – 1 feb 2012

A fost o experienta interesanta si foarte placuta. Am avut acelasi sentiment pe care l-am incercat in Decembrie cand ne-am dus cu totii in Cuza Voda cu daruri. Un gest mic din partea noastra are o insemnatate imensa pentru cineva aflat la nevoie. Astazi era o batranica care astepta un donator cu o grupa de sange rara…se citea deznadejdea pe fata ei (doamna cu ochelari):

… 9761947538

In cele cateva ore de asteptare, inevitabil am privit oamenii care au venit sa doneze si pe langa cazurile destul de numeroase a celor care au gasit in aceasta practica o sursa cat de cat sigura de a obtine 63 de lei am constatat cu surprindere ca nu suntem singurii care se implica in astfel de actiuni. Am vazut angajatii unei firme facand front comun cu noi in donarea unui sange mai sanatos.

Ca si experienta, cum am mai scris…a fost foarte interesanta si placuta. Nu doare nimic; doamnele de la centrul de recoltare sunt toate dragute, cooperante si foarte atente. S-au bucurat enorm pentru calendarele pe care le-am impartit cu totii si ne-au condus cu privirea pana la iesire. Si ce frumos a sunat din gura lor: „Va mai asteptam!”.

Scaunele albastre de la iesirea din centru ne-au trezit imaginatia…domnul Iulian a fost interesat sa cumpere unul…..

Cat despre friptura de la Curtea Berarilor … nu pot sa zic decat ca a fost EXCELENTA.

As dori sa inchei multumindu-le celor care au avut aceasta initiativa precum si celor care au putut sa se prezinte astazi. Si stiu un lucru: next time vom fi mult mai multi.

Galerie foto:

autor: ScorpionulNegru